Dwayne Johnson és John Cena kapcsolata

John Cena bevallotta, hogy rövidlátó és önző volt, amikor nyilvánosan összeveszett Dwayne Johnsonnal. A színészek régóta rivalizáltak, miközben profi pankrátorként dolgoztak, de a színfalak mögött barátok maradtak. A pár barátságának egy durva időszaka azonban 2012-ben következett be, miután Johnson – aki „The Rock”-ként szerepelt – számos megjegyzést tett az üzletről.

Míg Cena nyilvánosan szót emelt Johnsonról, aki éppen most kezdett el Hollywoodba költözni, Johnson azt mondta: „Ez történik, ha az idiótáknak van bizalmuk.”

A Happy Sad Confused podcastban megjelent Cena így emlékezett vissza: „Én önző lettem, és én – a WWE- ben éltem, és nem volt fogalmam sem a növekedésről, sem más szemszögéből – nem tartottam Dwayne megjegyzéseit valódinak.”

Ahelyett, hogy személyesen felvette volna a kapcsolatot Johnsonnal, Cena úgy döntött, hogy nyilvánosan kifejti sérelmeit, és kifejtette: „Ahelyett, hogy azt mondanám: „Hé, ember, szeretném ezt a dolgot megtenni, hogy visszacsalogassalak, és talán együttműködhetünk, és valóban sikerülni fog. nagy – csak azt mondtam: „Eff this, kihívom ezt a csávót. Ez egy pillanat. Nyitást adtál. Be fogom rúgni az ajtót.”

A 46 éves Cena azt mondta, hogy „érti, miért idegesített fel”, hozzátette: „Egyszerűen önzővé váltam, és szerettem volna egy főverseny sátormeccset, mert az jobban tenné, ahogyan azt hittem, az üzlet. Ez rövidlátó és önző volt. Működött!

A Peacemaker sztárja elmondta, hogy bár ő és a The Rock nagyszerű riválisokat alkotott a képernyőn, ez „a barátságunk árán” történt, amihez hozzátette, hogy „most nagyon jó helyen van”.

A rivalizálásról beszélve a közelmúltban a The Late Show with Kimmel című műsorban , Johnson elmondta saját gondolatait a viszályról. „Nagy rivalizálás volt köztünk” – magyarázta az 51 éves játékos. „A birkózás világában ez kitalált, ez egy show, de itt van a dolog. A rivalizálásunk az volt, annyira valóságos volt. Valós problémáink voltak egymással.”

Dwayne Johnson és John Cena kapcsolata