Éttermi blog fontossága

Az éttermi blog az éttermi iparág jövőjéről és az étterem napi működéséről szól. A blogot az különbözteti meg, hogy a virtuális éttermekre összpontosít, és hogyan növelheti az online rendeléseket a virtuális márkák segítségével, valamint az, hogy ételét más vállalkozásoknál is felszolgálják.

Kakas Étterem és Pizzéria

A COVID-19 világjárvány a szállítást az üzleti tevékenységek kritikus részévé tette, de nehéz lehet a megfelelő szállítást. A Kakas Étterem és Pizzéria ebben a blogjában lebontják azt a 7 dolgot, amelyekre szükség van ahhoz, hogy az éttermében sikeres legyen a szállítás. A blog követésével megtudhatja, hogyan kezelheti jobban és hatékonyabban az éttermeket. Noha egyértelműen az éttermi ágazatra helyezik a hangsúlyt, a blog nagyszerű forrás minden menedzser számára. Az éttermi alkalmazottak ütemtervétől és az éttermi marketing tippektől az éttermi vezetési tippekig és a költségcsökkentési ötletekig csak néhány téma a blogon. Egy másik fantasztikus forrás, amelyet érdemes megnézniük, a kisvállalkozások szószedete. Bizonytalan bizonyos üzleti feltételekben és mondásokban? Akkor a kisvállalkozások szószedete segít.

Az étterem webhelye

A étterem egy webhely, e-kereskedelmi és marketingplatform éttermek számára. Világszerte több mint 6000 étterem támaszkodik a Lizard étteremre, hogy magas haszonkulcsot generáljon, és webhelyein keresztül kapcsolatba lépjen a vendégekkel, beleértve José Andrés ThinkFoodGroupját és Danny Meyer Union Square Hospitality Groupját is. Az étterem olyan hatékony eszközöket biztosít az éttermek számára, mint a közvetlen online rendelés, valamint az ajándékkártyák, árucikkek, vendéglátás, jegyek és egyebek közvetlen értékesítésének lehetősége a webhelyükön keresztül. Az Étterem Kiáltványa nagyszerű forrás azoknak, akik szeretnek vacsorázni. Tippeket találhat a személyzettel való jobb együttműködéshez, humoros esszéket az éttermi életről és kommentárokat az iparág helyzetéről. Iparági bennfentesek megadják neked, hogyan hozhatod ki a legtöbbet étkezési élményeidből.

Az étteremipar gyorsan növekvő szegmense volt. Az önkiszolgálás kényelmét kínálja a teljes étkezés teljes kiszolgálása nélkül, a hagyományos gyors kiszolgálásnál jobb minőségű ételeket szolgálva fel. Az éttermi blog ötvözi a gyors kiszolgálás és a hétköznapi étkezés legjobb gyakorlatait. A tökéletes világ a vezető kávézója az országnak. A kiadvány kötelező olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik a tágabb kávéágazat iránt, hiszen a sörfőzéstől és a pörköléstől a gyártásig és a kávékereskedelemig minden témában publikál tartalmat. Valós szerkesztői tartalmat biztosít azoktól, akik közvetlen tapasztalattal rendelkeznek az ellátási lánc minden szakaszában.

Éttermi blog fontossága
Cimke: